- SOLNI CVET - Solno terapevtski center
1421
post-template-default,single,single-post,postid-1421,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

NOVA POT

»Sedaj je pravi trenutek. Odpirajo se nova vrata.«

Nahajam se v novem obdobju in čas je za spremembo, ki bo moje življenje spremenila na bolje. Pred menoj se razkriva nova priložnost, da zaživim.

Za moj um je nova pot še neznana in naraziskana. Zaupam svojim notranjim občutkom in poslušam bitje srca.

Verjamem, da je sprememba v moje boljše življenje vodena in božansko usmerjena. To je pot do uresničenja mojega poslanstva in  globoke srčne želje.

Moja ideja je seme stvarstva, ki ga želim posaditi in negovati z vso ljubeznijo. Moja pozornost je v vsakem trenutku budna in sem v popolnem sprejemanju nove poti.

Nove ideje prihajajo v obliki sporočil, sanj, intuicije in prebliskov. Odločim se, predam namero  in se prepustim toku življenja.

Svetlobna bitja mi že  čestitajo za pogum in posajeno seme v plodna tla. Pošiljajo mi žarek ljubezni, potrpežljivosti in vere.

Sem na poti novih spoznanj.Na obzorju so nove priložnosti in novi odnosi.

Namig: 

Uporabi zakon privlačnosti. Prikliči si občutek, ko že imaš novo situacijo, projekt ali odnos že pred seboj. Začuti, kako se ti bogati notranji občutek in srce igra.