Portal Božanske Ženske " Zakaj Sem" - SOLNI CVET - Solno terapevtski center
1112
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-1112,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Home Events Portal Božanske Ženske ” Zakaj Sem”

Portal Božanske Ženske ” Zakaj Sem”

PORTAL BOŽANSKE ŽENSKE ENERGIJE

Osebnostna preobrazba in zdravljenje notranje ženske energije

Živimo v sodobnem času, kjer  zaradi  hitrega ritma življenja ali travm  iz otroštva izgubljamo sebe, svoje zdravje, svoj sijaj ter strast do lastnega življenja.

Na 1. delavnici

se bomo dotaknili  vloge  svojega OČETA in njegovega vpliva na naše sedanje življenje in na našo lastno kreacijo. Ali so nam predali dovolj čuta za odgovornost, trdnost, stabilnost,…?

Na 2.delavnici

se bomo posvetili odnosu z svojo MAMO in se dotaknili nam predanih vzorcev in spominov iz otroštva. Poglobili se na najmočnejša prepričanja in navade, ki nam kreirajo življenje in vsak dan. Kje se nahajam ta trenutek v svojem življenju, kaj hočem, kako živim, kaj odsevam,…?

Na 3.delavnici

se bomo dotaknili zdravljenja svojega NOTRANJEGA OTROKA v povezavi z našim poslanstvom.  Skozi meditacijo se bomo povezali z njim in z njegovimi občutki. Ranjen notranji otrok nam v varnem objemu pokaže slike in preda sporočila. Vsa tista, ki so potlačena in prekrita s tančico. In če želimo iti po poti samorealizacije ali svojega poslanstva, nas ne spusti na poti naprej vse dokler ne predelamo globokega čustva  in je notranji otrok  ozdravljen.

Na 4.delavnici 

bomo združili vse 3 ASPEKTE in se dotaknili našega poslanstva. Združili bomo  energijo notranje ženske, notranjega moškega in notranjega otroka in postavili nove temelje na poti naše samorealizacije ali našega projekta. Šele ko uskladimo misli, občutke,besede, dejanja stopimo v podporno energijo manifestacije naših darov in potenciali zasijejo.

Na delavnici PREBUJAMO  svoje čute in NEGUJEMO  svojo božansko  žensko( ali moško) energijo, ki je dana čisto vsakemu. Podpremo energijo srca in  prebudimo svojo intuicijo. Napojimo se božanskih energij za nadaljnjo rast.  V občutku varnega objema sprejmemo in se prepustimo toku življenja. Postanemo pravi magnet za lepe trenutke in obilje.

Spojimo se s svojo božansko in izvorno naravo, povežemo z svojo notranjo močjo. Zaživimo sebe in svoje poslanstvo.

Z  vodenim in ljubečim pristopom  doživimo  totalno osebnostno in duhovno preobrazbo. In globoko v sebi začutimo  stik s svojo najbolj nežno in mogočno esenco, da lahko zasijemo še bolj veličastno.

DOTAKNEMO se najbolj občutljivih vprašanj , ki se jih mnogi izogibajo.

Kot terapevtka ali svetovalka izhajam iz bogate duhovne prakse in svojih bogatih  življenjskih izkušenj ter pridobljenih spoznanj tekom življenja, ki jih z veseljem delim z vami.

Več o meni in dogodkih na facebook  in www.solni-cvet.si.

Vključene so praktične vaje in tehnike za poglobitev in prebuditev svoje  izvorne energije, odpiranje srca in ljubezni do sebe, čiščenje starih vzorcev in sprejemanje čustev.

Potlačena čustva in prepričanja se očistijo, prečistijo in tako se spustimo globoko v sedež svoje moči.

Ali Življenjsko svetovanje / terapija, ki je namenjeno:

Vsakomur, ki si želi poglobljen vpogled na različna področja svojega življenja, prepričanja, potenciale in svoje življenjsko poslanstvo.

Vsakomur, ki je obstal na točki v življenju zaradi nerazumevanja ali strahu pred dano situacijo in  zakaj  se  določene stvari v  življenju dogajajo.

Vsakomur, ki je željan odpreti novo tančico na poti k sebi. Poglobiti se vase in znova vzpostaviti stik s seboj, s svojimi resničnimi željami.

Vsakomur, ki išče odgovore vsakdanjega življenja, da razreši ponavljajoče vzorce.

Vsakomur, ki si želi jasen vpogled pri spremembi v življenju ( kariera, partner, zdravje, finance, življenjske prelomnice …).

Vsakomur, ki ne more razumeti svoje okolice in se ubranit njenemu vplivu.

Vsakomur, ki hoče pogledati na svoje življenje z višje perspektive in zavedanja ter razumeti  vplive preteklih življenj na sedanje  življenje ter dane  življenjske naloge v tem življenju.

Po individualnem svetovanju  v prijetnem ambientu, se razkrije tisti ključ, ki vam odpira vrata v veličastno, kreativno življenje in samouresničitvi sebe.

Prispevek : 60min / 80€

TERMINI DELAVNIC:

19.9. ob 18.oo-21.oo  »KDO SEM«

3.10. ob 18.oo-21.oo  »KJE SEM«

17.10. ob 18.oo-21.oo  »ZAKAJ SEM«

31.10. ob 18.oo-21.oo  »KAJ JE MOJE POSLANSTVO«

PRISPEVEK: 30€. Sklop 4 delavnic 100€.

PRIJAVA na: maja@solni-cvet.si . Število mest je omejeno.

LOKACIJA: Šentvid pri Stični 38

Z ljubeznijo, Maja

The event is finished.

Date

Time

18:00 - 21:00

Cena

30€

Lokacija

Pot do zdravja, Šentvid pri Stični 38
Pot do zdravja, Šentvid pri Stični 38

Organizator

Maja Vovk
Email
maja@solni-cvet.si
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.