Povezava vseh preteklih življenj z sedanjim življenjem - SOLNI CVET - Solno terapevtski center
1276
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-1276,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Home Events Povezava vseh preteklih življenj z sedanjim življenjem

Povezava vseh preteklih življenj z sedanjim življenjem

Povezava vseh preteklih življenj z sedanjim življenjem

 

 

Ali se vam večkrat zgodi, da se vam zavrti dogodek kot da ste ga že enkrat videli ?

Ko nekoga spoznate imate globok občutek, da ga že poznate od nekje?

Se je v vas zbudil silno močan občutek, da nekomu pomagate za ne glede na kaj?

Imate v sebi močno vero ali intuiciji, da ste ravnali prav ?

Se vam ponavljajo  iste situacije, kot začaran krog?

 

Naš um ne shrani vseh spominov iz preteklih življenj – nekateri se ‘naložijo’ na višje ravni, do katerih lahko dostopamo z višjo zavestjo. To se dogaja  ZDAJ, čas nove dobe. Do uvidov v lastno življenje pridemo z meditacijo oz. duhovnim razvojem ali marsikdo kot izkušnjo “klinične smrti”.

Ljudje, ki so bili klinično mrtvi in je njihova duša za kratek čas ‘izstopila iz telesa’, poročajo o uvidih v svoja prejšnja življenja, spomine na čas v maternici in celo na čas, ko so bili spočeti. Spominjajo se slike, kako so si to življenje sami izbrali kot DUŠA, ki živi večno in je na planetu Zemlja le na potovanju. In se po smrti vrnemo nazaj v naš pravi  duhovni dom.

Takšni spomini so zapisani v duši, ki živi večno, naši možgani pa tovrstnih informacij običajno ne zmorejo s procesirati. Ko se duša utelesi, je naš spomin “blokiran”, zato da bi lahko neomejeno izkušali življenje TUKAJ in SEDAJ.

Vsak je že kdaj doživel občutek, da nekoga že pozna ali pa se je zgodil preblisk, da je bil nekoč znašel že v podobni situaciji. In če usmerimo pozornost čez situacijo in pogledamo s ptičje perspektive odkrijemo  sporočilo za nas. Ko imamo širše zavedanje,  zmoremo razumeti, predelati in nam očem skrito sporočilo koristi za razumevanje trenutnega življenja.

Že tisočletja nazaj nas spremljajo bitja iz višjih duhovnih sfer, kot angeli, nadangeli, boginje,bogovi in bitja drugih dimenzij.  To nam zagotovo najbolj povedo majhni otroci, ker jim je duhovni svet zelo blizu in se z njim povezujejo med igro.V prvih letih razvoja se jasno spominjajo občutkov v maternici in  doživljajo pretekla življenja čez sanje. Med odraslostjo se oddaljijo od svojega sveta in se približajo pravilom sodobnega človeka.

Dotaknili se bomo kaj in kdo smo bili v prejšnjih inkarnacijah, z namenom prepoznati potenciale in darove v nas. Povezali bomo našo fizično telo z naravo energije, ki jo nosimo v sebi. In razvozlali, kako je vse to povezano z našim poslanstvom na naši poti.

Bomo v  trenutku. Kar je namenjeno priti do nas, vključno z ‘izgubljenimi spomini’, bo tudi prišlo. Smisel življenja na Zemlji je v izkušanju, v iskanju odgovorov in v raziskovanju. Če se posvečamo osebni rasti, pa lahko tako ali tako na različnih nivojih izkušamo vso tisto znanje, ki smo ga nekoč že posedovali.

Ključ srečanja pa je ORODJE, kako lahko vsak pride do svoje zelo preprosto in enostavno. Z svojimi vodniki se bomo prepustili potovanju do Akaških zapisov in prebirali dušne pogodbe, ki jih imamo s samim seboj.

Saj je naša usoda zapisana v Akaških zapisih, ki so nekakšna knjižnica celotnega znanja vesolja. Do teh zapisov lahko dostopamo preko meditativnega stanja.  In ko se dovolj očistimo  negativnih prepričanj, strupenih misli, potlačenih čustev, se lažje prepustimo in takrat smo sposobni močne povezave z virom ali izvorom. Vsem dušam je dano, da lahko dostopamo do vseh informacij, ki so zapisane v vesolju in si kreiramo življenje po svoji volji.

Vse, ki začutite klic tega srečanja, toplo vabim, da se mi pridružite. Pred nami je izjemno intenzivna meditacija, ki bo aktivirala vaš najvišji namen.

Prijetno vabljeni

21.1.2020 ob 17.00 do 19.00 ure

Prijave: maja@solni-cvet.si ali podpora@solni-cvet.si

Lokacija: Mestna Knjižnica Grosuplje, Adamičeva 15

Prostovoljni prispevek

 

PRIHAJAJOČI DOGODKI :

  • 23.1. Dan meditacije za leto 2020 (Ljubljana)
  • 26.1. Predavanje za starše novodobnih otrok (online)
  • 30.1. Energijsko prebojna delavnica samozdravljenja (Ljubljana)

Z Ljubeznijo, Maja

 

 

 

 

 

 

The event is finished.

Date

Time

17:00 - 19:00

Lokacija

Mestna knjižnica Grosuplje, Adamičeva 15
Mestna knjižnica Grosuplje, Adamičeva 15
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.