Solna soba - domov - SOLNI CVET - Solno terapevtski center
994
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-994,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Metoda je 100% naravna

Solne terapije ugodno vplivajo predvsem na dihala, kožo, stres ter celotni imunski sistem.

S solno terapijo pospešite proces zdravljenja
sebe in svojega otroka!

Kako vam solna terapija lahko pomaga?

 

Solna terapija je 100%  naravna in učinkovita metoda, ki pospešuje proces zdravljenja pri lajšanju bolezni dihal, alergij in kožnih obolenj brez stranskih učinkov. Solne terapije so klinično preizkušene in naši uporabniki imajo odlične izkušnje z izboljšanjem zdravja in dobrega počutja.

Solne terapije potekajo v sobi z udobnimi ležalniki, kjer so tla in stene v celoti pokrite z zdravilno soljo. Pri solni terapiji inhaliramo aerosol. Aerosol v naših solnih sobah je klinično preverjena medicinska sol, ki ustvarja skoraj sterilne pogoje, kar omogoča dihalom, koži, imunskemu sistemu in stresu nakopičenemu v fizičnem telesu, odmor od zunanjih dražljajev.

 

Sol katero stranke inhalirajo v naših solnih sobah je izjemno drobna, in s tem doseže tudi najgloblje kotičke vaših dihal in seže vse do spodnjega dela pljuč.


Pomaga pa tudi pri senenem nahodu, kroničnih vnetjih ušes, astmi, sinusitisu, vnetjem grla, žrelnici, pogostimi virozami, luskavico, proti smrčanjem in proti stresom.


V času izvajanja solne terapije  se otroci igrajo v peskovniku soli ali iščejo izgubljen zaklad pod svetilnikom. Zelo priporočljiva je terapija za najmlajše pred vstopom v vrtec ali med obiskovanjem vrtca, ko terapija deluje protivnetno in okrepi otrokov oslabljen imunski sistema.

Metoda je 100% naravna, učinkovita in brez stranskih učinkov.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje na maja@solni-cvet.si ali 041 986 110.

ODRASLI terapija 40min
ŠTEVILO OSEB Cena
1 15€
2 25€
3 35€
OTROCI do 10 let terapija 25 minut

Vsak otrok do 10. leta starosti obiskuje terapije v spremstvu ene odrasle osebe.

1 oseba 10€
2 osebi 15€
3 osebe 25€
VESELE IGRALNE URICE ZA OTROKE

Igrajmo se skupaj v našem morskem svetu v družbi morskih bitij. Brezplačno za oba starša(pri 1 ali 2 otrocih) in brezplačno za eno odraslo osebo za vsakega nadaljnjega otroka.

1 ali 2 otroka 22€
3 otroci 33€
4 otroci 44€
DETOX TELESA

Pri vdihavanju solnega aerosola med solno terapijo se aktivirajo procesi čiščenja toksinov iz našega fizičnega telesa in razstrupljanje telesa. Terapija traja 55 minut.

1 oseba 25€
2 osebi 35€
3 osebe 45€

Priporočljivo je da se terapije opravljajo na dva ali tri dni (detox naredimo po želji, priporočljivo enkrat ali dvakrat mesečno). Po opravljenih terapijah je pametno še nekaj časa obiskovati solne sobe enkrat tedensko ali na štirinajst dni. Solne terapije je priporočljivo ponoviti spomladi in jeseni oz. po potrebi. Terapija ne nadomešča medicinsko pomoč, ampak kot uporabo lajšanja simptomov. Obvezno je predhodno posvetovanju pri izbranemu zdravniku.