Solna soba - Solni Cvet - solno terapevtski center
212
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-212,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Metoda je 100% naravna

Solne terapije ugodno vplivajo predvsem na dihala, kožo, stres ter celotni imunski sistem.

SOLNA SOBA

Je soba, ki ima stene in tla pokrite s soljo, občutek je solne jame. V njih se izvajajo solne terapije – to so suhe inhalacije aerosola medicinske soli, ki ga uravnavamo z medicinsko napravo imenovano halogenerator.

Aerosol soli ustvarja skoraj sterilne pogoje, kar omogoča dihalom, koži, imunskemu sistemu in stresu odmor od zunanjih dražilcev. Je tako droban, da doseže vse kotičke vaših dihal in seže vse do spodnjega dela pljuč.

Aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša se prehodnost dihalnih poti. Pri kožnih boleznih deluje od znotraj navzven in odstranjuje toksine ter spodbuja obnavljanje kože.

Metoda je 100% naravna in učinkovita brez stranski učinkov.

Solne sobe se obiskuje, ko ste zdravi oziroma ko je vaša bolezen v fazi mirovanja.

V času izvajanja solne terapije, se otroci igrajo v peskovniku soli. Otroci v starosti do 10 let imajo pravico do brezplačnega spremstva enega od staršev.

Solna terapija je 100% popolnoma naravna in učinkovita metoda pri lajšanju bolezni dihal, alergij in kožnih obolenj brez stranskih učinkov. Solne terapije so klinično preizkušene in naši uporabniki imajo odlične izkušnje z izboljšanjem zdravja in dobrega počutja.

Med solno terapijo za odrasle, ki traja 40 min (15 eur/ osebo)se vdihuje suha medicinska sol Aerosol in lajša bolezenjske simptome, kot so vnetja ali alergije kože in dihalnih poti. Pomaga tudi pri senenem nahodu, kroničnimi vnetji ušes, sinusitisom, vnetjem grla, pogostimi virozami, luskavico, proti smrčanjem in proti stresom.

V času izvajanja solne terapije, ki traja 20 min (10eur/na osebo ) se otroci igrajo v peskovniku soli ali iščejo izgubljen zaklad pod svetilnikom. Zelo priporočljiva je terapija za najmlajše pred vstopom v vrtec ali med obiskovanjem vrtca, ko terapija deluje protivnetno in okrepi otrokov oslabljen imunski sistema.

Solna soba je odlična preventivna regeneracija pri rekreativnih in vrhunskih športnikih ali pevcem pred nastopi ter pomaga strastnim kadilcem pri lažjem dihanju in kašlju.

Detox solna terapija za odrasle traja 55 min (25 eur/osebo) in učinkovito razstrupljanja telo in je izvrstna obramba proti stresu.

Solna terapija je preventivni ukrep za dvig imunskega sistema in odprava vnetnih obolenj in prehladov. Niso nadomestila za zdravila. Za zdravljenje je pristojno primarno zdravstveno varstvo.

Solne terapije izvajamo individualno, v paru ali skupini. Skupine predhodno sestavite samostojno. Ob enkratnem nakupu 5 /10  terapij, vam nudimo 10% popusta ALI eno/dve terapiji brez doplačila.

Rezervirajte si svoj termin na maja@solni-cvet.si ali 041 986 110

ODRASLI terapija 40min
ŠTEVILO OSEB Cena
1 15€
2 25€
3 35€
OTROCI do 10 let terapija 25 minut

Vsak otrok do 10. leta starosti obiskuje terapije v spremstvu ene odrasle osebe.

1 oseba 10€
2 osebi 15€
3 osebe 25€
VESELE IGRALNE URICE ZA OTROKE

Igrajmo se skupaj v našem morskem svetu v družbi morskih bitij. Brezplačno za oba starša(pri 1 ali 2 otrocih) in brezplačno za eno odraslo osebo za vsakega nadaljnjega otroka.

1 ali 2 otroka 22€
3 otroci 33€
4 otroci 44€
DETOX TELESA

Pri vdihavanju solnega aerosola med solno terapijo se aktivirajo procesi čiščenja toksinov iz našega fizičnega telesa in razstrupljanje telesa. Terapija traja 55 minut.

1 oseba 25€
2 osebi 35€
3 osebe 45€

Priporočljivo je da se terapije opravljajo na dva ali tri dni (detox naredimo po želji, priporočljivo enkrat ali dvakrat mesečno). Po opravljenih terapijah je pametno še nekaj časa obiskovati solne sobe enkrat tedensko ali na štirinajst dni. Solne terapije je priporočljivo ponoviti spomladi in jeseni oz. po potrebi. Terapija ne nadomešča medicinsko pomoč, ampak kot uporabo lajšanja simptomov. Obvezno je predhodno posvetovanju pri izbranemu zdravniku.