Storitve - Solni Cvet - solno terapevtski center
1054
page-template-default,page,page-id-1054,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Storitve

Kako vam lahko pomagam

Širok nabor storitev s katerimi vam pomagam izboljšati vaše fizično, psihično kot tudi energijsko stanje.

 

Solne Terapije

Solne terapije se izvaja v solni soba, ki ima stene in tla pokrite s soljo, občutek je kot bi bili v solni jami. V njih se izvajajo solne terapije – to so suhe inhalacije aerosola medicinske soli, ki ga uravnavamo z medicinsko napravo imenovano halogenerator.

 

Aerosol soli ustvarja skoraj sterilne pogoje, kar omogoča dihalom, koži, imunskemu sistemu in stresu odmor od zunanjih dražilcev. Je tako droban, da doseže vse kotičke vaših dihal in seže vse do spodnjega dela pljuč.

 

Aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz, sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša se prehodnost dihalnih poti. Pri kožnih boleznih deluje od znotraj navzven in odstranjuje toksine ter spodbuja obnavljanje kože.

 

V aerosolu najdemo sledi različnih kemijskih elementov kot so kalcij, baker, selen, litij, jod, železo, cink, magnezij. Glavni element je natrijev klorid (NaCl). Aerosol soli vsebuje delce različnih velikosti od 1 do 5 µm (mikrona). Delci so tako majhni, da dosežejo vse kotičke tako zgornjih kot spodnjih dihal.

 

Solne terapije ugodno vplivajo predvsem na dihala, kožo, stres ter celotni imunski sistem.

Metoda je 100% naravna in učinkovita brez stranski učinkov.

 

Solne sobe se obiskuje, ko ste zdravi oziroma ko je vaša bolezen v fazi mirovanja.

V času izvajanja solne terapije, se otroci igrajo v peskovniku soli. Otroci v starosti do 10 let imajo pravico do brezplačnega spremstva enega od staršev.

 

Solna terapija je 100% popolnoma naravna in učinkovita metoda pri lajšanju bolezni dihal, alergij in kožnih obolenj brez stranskih učinkov. Solne terapije so klinično preizkušene in naši uporabniki imajo odlične izkušnje z izboljšanjem zdravja in dobrega počutja.

 

Med solno terapijo za odrasle, ki traja 40 min (15 eur/ osebo)se vdihuje suha medicinska sol Aerosol in lajša bolezenjske simptome, kot so vnetja ali alergije kože in dihalnih poti. Pomaga tudi pri senenem nahodu, kroničnimi vnetji ušes, sinusitisom, vnetjem grla, pogostimi virozami, luskavico, proti smrčanjem in proti stresom.

 

V času izvajanja solne terapije, ki traja 20 min (10eur/na osebo ) se otroci igrajo v peskovniku soli ali iščejo izgubljen zaklad pod svetilnikom. Zelo priporočljiva je terapija za najmlajše pred vstopom v vrtec ali med obiskovanjem vrtca, ko terapija deluje protivnetno in okrepi otrokov oslabljen imunski sistema.

 

Solna soba je odlična preventivna regeneracija pri rekreativnih in vrhunskih športnikih ali pevcem pred nastopi ter pomaga strastnim kadilcem pri lažjem dihanju in kašlju.

Detox solna terapija za odrasle traja 55 min (25 eur/osebo) in učinkovito razstrupljanja telo in je izvrstna obramba proti stresu.

 

Solna terapija je preventivni ukrep za dvig imunskega sistema in odprava vnetnih obolenj in prehladov. Niso nadomestila za zdravila. Za zdravljenje je pristojno primarno zdravstveno varstvo.

 

Priporočljivo je da se terapije opravljajo na dva ali tri dni (detox naredimo po želji, priporočljivo enkrat ali dvakrat mesečno). Po opravljenih terapijah je pametno še nekaj časa obiskovati solne sobe enkrat tedensko ali na štirinajst dni. Solne terapije je priporočljivo ponoviti spomladi in jeseni oz. po potrebi. Terapija ne nadomešča medicinsko pomoč, ampak kot uporabo lajšanja simptomov. Obvezno je predhodno posvetovanju pri izbranemu zdravniku.

Individualne terapije / svetovanje

Individualno intuitivno svetovanje

So trenutki v življenju, ko enostavno ne vidimo in ne vemo kako naprej.

Individualni UVID  v vašo realno življenjsko situacijo.

 

Posredovanje sporočil vaših angelov, vodnikov, bližnjih preminulih in drugih božanskih bitij.

Vpogled v vaše življenjsko poslanstvo, akaške zapise, karmične lekcije in pretekla življenja.

Najbolj celosten pregled vaše ne le zemeljske, temveč tudi dušne poti.

 

S posebno tehniko življenjskega svetovanja,  se vam podajo različna orodja in usmeritve, ki vam poleg uvida jasne slike v različnih situacijah pomaga doseči željen cilj na poti k uresničitvi sebe.

 

Življensko intuitivno svetovanje je namenjeno:

Vsakomur, ki si želi poglobljen vpogled na različna področja svojega življenja, prepričanja, potenciale in svoje življenjsko poslanstvo.

Vsakomur, ki je obstal na točki v življenju zaradi nerazumevanja ali strahu pred dano situacijo in  zakaj  se  določene stvari v  življenju dogajajo.

Vsakomur, ki je željan odpreti novo tančico na poti k sebi. Poglobiti se vase in znova vzpostaviti stik s seboj, s svojimi resničnimi željami.

Vsakomur, ki išče odgovore vsakdanjega življenja, da razreši ponavljajoče vzorce.

Vsakomur, ki si želi jasen vpogled pri spremembi v življenju ( kariera, partner, zdravje, finance, življenjske prelomnice …).

Vsakomur, ki ne more razumeti svoje okolice in se ubranit njenemu vplivu.

Vsakomur, ki hoče pogledati na svoje življenje z višje perspektive in zavedanja ter razumeti  vplive preteklih življenj na sedanje  življenje ter dane  življenjske naloge v tem življenju.

Po individualnem svetovanju  v prijetnem ambientu, se razkrije tisti ključ, ki vam odpira vrata v veličastno, kreativno življenje in samouresničitvi sebe.

Masaže

Začutite moč dotika in energije masaže!

Masaža blagodejno deluje protibolečinsko v mišicah, sklepih ali vezivnem tkivu. Izboljšuje delovanje krvnega obtoka in regeneracijo telesa. Pozitivno vpliva na psihofizično stanje in boljše počutje telesa.

Vrste masaž

Energijska masaža celega telesa po metodi Maja 

Energijska masaža celotnega telesa blagodejno vpliva na splošno počutje, izboljšuje krvni pretok, sprošča mišice ter umirja živčni sistem.

Zmasiramo vam roke, noge (spredaj, zadaj), hrbet, vratni del, dekolte in trebuh. Masaža je sestavljena iz veliko tehnik, ki so se skozi leta izpopolnjevala, in je zato zelo pestra in temeljita.

Masaža celotnega telesa z vulkanskimi kamni po metodi Maja

Med izvajanjem klasične masaže dodamo še masažo z vročimi    vulkanskimi kamni , ki so naravnega izvora in v katerih je vulkanski pesek z morsko soljo, ki povzroči reakcijo segrevanja . Občutek olajšanja in večjega pretoka energije  napolni celo telo.

Med masiranjem se kamen hladi, med počivanjem pa segreva,     zato ga lahko položimo na boleče mesto in ga pustimo, da  segreva in blagodejno vpliva na bolečino. Ko se zopet segreje, pričnemo z masažo, da jo ohladimo.

a

Protibolečinska masaža hrbta po metodi Maja

Pri  terapevtski masaži hrbta se intenzivno posvetimo določeni bolečini. S pritiski na akupresurne točke lajšamo bolečine, mišično napetost, stres, hernija, lumbargo, išijas …

Terapija se izvaja na masažni mizi ali na posebnem stolu od 30 – 40 minut, nato hrbet z nežnimi gibi sprostimo in utremo šentjanževo olje.

Gre za terapevtski pristop, kjer z aktiviranjem nevroloških točk telesu sprožimo mehanizem, ki deluje protibolečinsko, kar pomeni, da se odpravi gibalna ali funkcionalna motnja, ki jo je povzročila moteča bolečina.

Gallery 1

Točkovna (refleksna) masaža stopal kot domača lekarna

“Pokaži mi svoja stopala in  ti povem  kako si.”

Točkovna masaža stopal je posebna oblika masaže, pri kateri uporabljamo različne tehnike pritiskanja na točno določenem področju stopala (t.i. refleksne cone) za točno določen organ, organski sistem oziroma del telesa.

Točkovne cone so kot ogledalo, ki zrcali trenutno stanje telesnih področij. Zrcali vsa stanja organizma, pa naj bo to fizično, kakršno je stanje fizičnega telesa organov, njihovih funkcij oziroma disfunkcij, ali pa energijsko ravnovesje oziroma neravnovesje, kot so čustvena in mentalna stanja.

S pritiski na stopalo odkrivamo občutljiva oziroma boleča področja/točke, ki opozarjajo na te motnje in s tem tudi na potrebo po odvzemu ali prilivu energije. Ko umirjamo preobčutljive refleksne cone, se izboljša stanje preobremenjenega, oslabljenega ali bolnega organa. Stopala najprej namočimo v slano vodo, da se lepo omehčajo in so topla, nato jih zmasiramo.

Med izvajanjem masaže se terapevt  običajno pogovarja s stopalo .  Mnogi    prvič  spoznajo, da so stopala lahko tudi vir zadovoljstva. Saj gre za prepogosto obremenitev z mislijo, da so stopala samo vir trpljenja zaradi žuljev, kurjih očes in otiščancev. In tako se mnogi se pri masaži prvič v svojem življenju zavejo, da imajo stopala, ki nosijo njihovo telo. 

Točkovna masaža dlani kot domača lekarna

Naše dlani so poleg stopal najbolj oživčen del telesa in poleg oči predstavljajo eno naših glavnih povezav z zunanjim svetom. Izvajamo jo na enak način kot točkovno masažo stopal.

Masaža za nosečnice

V času nosečnosti je bodoča mamica pod povečanim stresom. S to vrsto masaže pomagamo lajšati stres, odpravljati bolečine v hrbtenici ter otekline v rokah in nogah.

Masaža hrbtenice se izvaja na masažni mizi ali na posebnem terapevtskem stolu, sledi še masaža nog in rok ter delna masaža točk na stopalih.

Blagodejno počutje tudi ugodno vpliva na novo bitje v materinem telesu in na lažji porod.

Vsaka nosečnica je edinstvena, zato se način masaže prilagodi na njeno željo in počutje.

Masaža in posvet s stranko

Pogovor z vsakim posameznikom je zelo pomemben, zato je to prva stvar, ki jo storimo pred začetkom dela. V tem času je dobro zbrati čim več informacij, zato je priporočljivo, da se pove za vse bolečine, tegobe in težave.

Kaj vse ste že poskusili in kakšni so bili rezultati le tega. Naredili bomo nekaj testov vaših zmogljivosti in tako skupaj pripravili plan dela.

Pogovor poteka individualno v prijetnem ambientu.

FacebookTwitter

a

Delavnice in predavanja za ženske

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nosečnost in porod

Spremstvo in podpora v nosečnosti

Kako boš doživela nosečnost? Kako prvi porod?

Tu te pripravim na najlepšo in doživeto nosečnost vse časov. Tu sem, da vsa tvoja čustva in prepričanja, prepričanja tvoje okolice obrnem v tvoj prid. Ozavestim zavedanje kaj se dogaja s telesom v tem času in kakšne možnosti imaš, da izbereš kakšen porod hočeš.
Nosečnost je tebi naklonjen čas, da se  poglobiš v vase in spremeni, kar ti ne služi več. Čestitam. To je prvi korak.

Skozi individualne delavnice in terapije priprave   podprem tebe in tvojega partnerja, da  sama izbereš pot in način v kakšnem duhu greš skozi porodni proces z:
z razumevanjem, kaj (in zakaj) se med porodnim procesom dogaja s teboj in z razumevanjem in odprtim pogledom na tvoje možnosti znotraj porodnega procesa,
z globoko duševno in telesno umirjenostjo, zaupanjem vase in sposobnostjo takojšnje sprostitve,
z prebujeno notranjo močjo, s katero boš lahko o sebi in porajanju tvojega otroka odločala sama in ne drugi zate.

Spremstvo in podpora pri  porodu

Z individualnim programom  se skupaj z parterjem pripravimo na porod ,npr: dihalne, relaksacijske, vizualizacijske in energetske tehnike ter na vse ostalo, kar lahko sledi.

Pripravim te, da uskladiš telo in um  v harmonično in porodu naklonjeno delovanje, kjer telo ustvari pogoje za naravno relaksacijo.

Pokažem ti, kako se v trenutku  globoko umiriš in sprostiš, brez drame.Pokažem ti, kako prepoznaš in spustiš čustva ali prepričanja, ki motijo tvoje duševno in telesno ravnovesje ter tako ovirajo naraven porod.

Spoznaš različna orodja in položaje, ki jih nato vadiš sama, z njimi pa boš pred in med porodom spodbujala izločanje naravnih relaksantov ter lažje obvladovala različne porodne občutke, tako da se boš med porodom lahko počutila dobro, udobno in umirjeno.

Spreminjaš določene odločitve, ki te ovirajo pri spontanosti poroda in  porodnih želja ter začutiš varnost prvih korakov v materinstvo, dojenje in nego dojenčka.

Spremstvo in podpora po porodu

Kot zmagovalko močnega procesa te spremljam pri poporodni regeneraciji, soočanju s prvimi koraki nove vloge mame ter prvimi nežnimi prijemi novorojenčka.

Najbolj si pomembna ti  kot mama, saj nežen dotik preko tvojega telesa zelo zdravilno vpliva na novorojenčka.

Tu se tvoje obdobje nosečnosti zaključi in nastopi notranje rojstvo mame ki ga še ne poznaš. Prebudi se vrelec ženske notranje moči, zaščite in notranje vedenje. Čutiš da si z otrokom eno in je popolnoma odvisno od tvojega telesa, ki ga hrani, ščiti in spodbuja v nadaljnjem razvoju. Posebna vajina vez še bolj ojača in sta v istem energetskem polju.

Moja svetovanja na podlagi bogatih življenjskih izkušenj potekajo v centru ali z obiski na domu . Dotaknemo se dojenja, rokovanja in nošenja novorojenčka, masaže dojenčka in mame.

Z vodenjem mame čez poporodno izčrpanost ojačamo občutek sposobnosti v novi vlogi. Z namenom, da se čim globlje postavi vez z otrokom, vzpostavi dojenje ter da se zahvališ svojemu telesu za neverjetno delo in ga počastiš.

Dobre, pozitivne porodne zgodbe, kjer ženske rojevajo s svojo močjo in medicinsko oskrbo kot stranskim opazovalcem ali pa celo kot izključeno stranko (kadar gre za porod doma), krepijo moč (sposobnost) in pravico sodobne ženske, da rojeva spoštljivo in intimno, naravno in brez prikritega invazivnega vmešavanja v njeno telo in telo otroka.

Ko začutiš, da tvoja duša kliče po podpori ženske v tvojem ranljivem, a veličastnem procesu. Sem tu, ZATE….

FacebookTwitter

Cenik storitev

Solne terapije

Ob obisku otroka ima 1 starš/skrbnik vstop BREZPLAČEN!

Solne Terapije Cenik

Solna Terapija - 1 otrok - 25 minut
€10
Solna Terapija - 2 otroka - 25 minut
€15
Solna Terapija - 3 otroci - 25 minut
€20
Solna Terapija - 1 odrasel - 40 minut
€15
Solna Terapija - 2 odrasla - 40 minut
€25
Solna Terapija - 3 odrasli - 40 minut
€35
DETOX Solna Terapija - 1 odrasel - 55 minut
€25
DETOX Solna Terapija - 2 osebi - 55 minut
€35
PAKET - 5x Solna Terapija (+1x obisk gratis)
€50
GLOBINSKI PAKET - 10x Solna Terapija (+2x obisk gratis)
€100

Ob obisku otroka ima 1 starš/skrbnik vstop BREZPLAČEN!

Svetovanje/masaže/terapije/predavanja

Cenik

Individualno svetovanje/terapija - 60 min
€80
Individualno svetovanje/ energijska terapija - do 120 min
€120
Energijska masaža
€58
Energijska masaža in svetovanje
€80€
Masaža stopal - 45 min
€40€
Delavnica/predavanje na izbrano temo (3 - 4 ure)
€30€
Vikend delavnice na izbrano temo (1 dnevna)
€180€
Vikend delavnice na izbrano temo (2 dnevna)
€300€

Za dodatna vprašanja in rezervacijo svojega termina me pokličite na

+386(0)41-986-110 ali pišite na email maja@solni-cvet.si