- SOLNI CVET - Solno terapevtski center
1409
post-template-default,single,single-post,postid-1409,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

ZDRAVLJENJE

«Zdravilna energija se preteka skozi mene.«

Življenjski namen vključuje tudi delo z energijami in zdraviteljskimi sposobnostmi.

Moje energijsko telo je izjemno čisto in pretočno. Moje misli so jasne in prodorne. Vse okoli mene se nahaja energija, ki jo ustvarjam z svojimi  ljubečimi občutki.

Postajam kanal zdravilne energije, ki jo aktiviram preko kronske čakre in zasijem z svojo prisotnostjo navzven preko srčne čakre  na druga živa bitja in situacije.

V procesu zdravljenja ves čas z mano sodelujejo Angeli zdravitelji. Napajajo me z božansko močjo  in me pred nečistimi energijami zavijejo v ijolično svetlobo. Popolnoma se predajam božanski zdravilni energiji.

Obvladujemo delo z energijami na sebi in jasno zaznavam reševanje situacij .  Z svojo prisotnostjo, poslušanjem,  ljubečo besedo in hvaležnostjo v srcu potujem na valu polnega življenja veselja.

Odpiram se darovom in si dovolim čutiti notranji mir.

 

Namig:

Predstavljaj si bleščečo belo svetlobno kroglo nad glavo, ki počasi z vdihom spolzi čez kronsko čakro navzdol in se razlije po vsem telesu in polju okoli tebe. Teče po hrbtenici navzdol vse do stopal v zemljo. Napoji vse organe in celice. Začuti pretočnost in uživaj v regeneraciji.