Ko duša napreduje - Maja Vovk - Intuitivna svetovalka in medij
843
post-template-default,single,single-post,postid-843,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ko duša napreduje

Ko duša napreduje - Maja Vovk

Ko se duša odloči za pot in napredek ni težav, če se prepustiš njenem toku.

Duša se odloči za pot, ki predstavlja pot blaginje in sožitje medsebojnih odnosov. Vsak , ki se spreminja je na poti notranjega razvoja in preobrazbe.

Ne glede na okoliščine, ki so za nas breme ali težke, duša vedno najde pot do samorazvoja in uresničevanja svojega poslanstva, vsaka na svojem nivoju.

Kajti vsaka duša se v času inkarnacije v telo, se  prepusti božjemu občutku notranje samozavesti in poklicanosti sprejemanja, spreminjanja in duhovne rasti na vsakem področju našega življenja.

Dokler duša napreduje ni težav in problemov. Ko se njen razvoj ustavi nam zdravje ne služi več, kajti zavili smo s poti svojega samorazvoja v najvišje človeško dobro. Ne samo bolezen, a tudi druge težave nas spravijo nazaj v samopodobo kolektivne zavesti družbe.

Ko se predajamo napuhu, duša trpi in nas oddaljuje od nas samih. Ne čutimo več svojih potencialov in se tako začnemo slediti poti kolektivni zavesti.

Zavedanje, da ko se človeštvo znajde v krizi je to alarm za naš samorazvoj in pošteno se lahko trudimo, da se popelje vsak zase v boljše odnose in svetlobo. Namen našega bivanja je živeti urejeno v miru in ljubezni, v predanosti samemu sebi in višjim ciljem našega življenja.

Lepota življenja je v izkazovanju  čustev in uživanje v vsakem trenutku, medsebojnem sodelovanju in podpori drug drugemu v težavah.

Tako dušo preplavijo občutki zadovoljstva, smeha, radosti, hvaležnosti, ljubezni  in duša se takrat razsvetli.

Sem le ena izmed vseh duš, ki smo le na potovanju tukaj na zemlji. Naš dom je nekje drugje. Kje misliš?

Več o meni klikni tukaj.

Z ljubeznijo, Maja