Solna savna - SOLNI CVET - Solno terapevtski center
464
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-464,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Energetska Solna savna

Ko se harmonično združijo zelišča in sol in infra zelo blagodejno vpliva na telo in duha. In tako nastane naraven, prijetno dišeč in obogaten vonj, ki prijetno klimo v savni še izboljša.

SOLNA SAVNA

Ko se harmonično združijo zelišča in sol in vročina zelo blagodejno vpliva na telo in duha. In tako nastane naraven, prijetno dišeč in obogaten vonj, ki prijetno klimo v savni še izboljša.

Razstrupljanje in regeneracija telesa se pospeši .

Terapija, pri kateri se vdihavajo drobni delci soli, se imenuje haloterapija. Blagodejen učinek ima  na dihala, izboljšuje pa tudi splošno počutje.

Mikrodelci soli v zraku zmehčajo sluz, očistijo in razkužijo dihalne poti ter tako preprečujejo vnetja. To naj bi lajšalo raznovrstne bolezni dihal, kot so astma,kronični bronhitis , različnih alergijah in vnetju ušes.

Inhalacija soli je pozitivno vpliva tudi na otroke, saj je uporaba nemoteča in brez stranskih učinkov, še posebej pa se izkaže kot pomoč pri lajšanju prehladnih obolenj in dvigu imunskega sistema.

Antibakterijsko in protivnetno delovanje lahko pomaga pri izboljšanju prizadetih območij kože.

Vedno bolj prisotna tudi kot pomožna terapija pri boleznih srca in ožilja, prav tako pa pomaga pri kronični utrujenosti.100 % naravno!

Deluje nežno, sproščujoče, blagodejno.