Maja Vovk - SOLNI CVET - Solno terapevtski center
429
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-429,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Živjo, sem Maja!

Moje poslanstvo je, da ti prisluhnem in ti pokažem pot naprej.
Da ti prebudim moč, da lahko kreiraš svojo lastno pot naprej.

mucaa1

Moje življenje je bilo vse prej kot PREPROSTO.

Spominjam se trenutkov, ko sem zrla v nebo in prosila angele naj mi pomagajo in me rešijo. Saj sem že kot mala deklica  razmišljala in se vedla DRUGAČE kot moji vrstniki. Moje srce je trpelo. Nisem razumela zakaj vidim, čutim , vem stvari, ki jih ostali ljudje okoli mene ne.

 

Vsak dan sem prosila, da bi se resnica in ljubezen dotaknila vseh src. In tako  se je želja pomoči drugim  iz dneva v dan samo še stopnjevala.

 

Zdaj  VEM, da sem na svetu zato, da širim ljubezen. Zato, da širim modrosti. Da Vam pokažem, da lahko spremenite svoje življenje tako kot želite in vzamete svojo moč nazaj. VEM, da Vam  s svojim  bogatim znanjem in življenjskimi izkušnjami, pomagam ko naletite na oviro v življenju. Zdaj VEM, kot otrok nisem znala in sem vse svoje darove in potenciale potlačila, ker so me predsodki in stereotipi družbe preveč ranili. Tako kot tebe, ki to bereš.

Zdaj ZNAM in VEM.

Kako vam lahko pomagam?

TU SEM, da:

 • Vam naredim vpogled v svojo lastno intuicijo,
 • Vas povežem z svojo lastno dušo in
 • Vam pomagam  najti svoj lastni notranji mir, ker zares OBSTAJA.
 • Vas spomnim, kako vaša prejšnja življenja vplivajo na sedanje življenje.
 • Vam pokažem, ko odpadejo vse verige in bremena, takrat šele  LAHKO  zaživite svoje novo življenje polno veselja, svobode, zadovoljstva, miru in blaginje.

Z ljubeznijo za Vas in z Vami

Moje poslanstvo

 

 • Delujem kot intuitivna svetovalka za življenje.

 

 • Kanaliziram sporočila preko duhovnega vodstva svetlobe in izvora.

 

 • Kot zdravilka duše in novodobna Šamanka poiščem vzrok Vaše težave in bolezni.

 

 • Preko vpogledov v Vaše polje posredujem uporabne napotke, ki jih lahko uporabite v vsakdanjem življenju na vseh področjih življenja. 

 

 • Prevajam ljubeča sporočila duš, ki so že našle svoj duhovni mir.

 

 • Čez dolgoletno duhovno prakso in izkušenj številnih strank delujem kot duhovna svetovalka, učiteljica in terapevtka delujem na svoj edinstven pristop.

Izhajam iz svojih lastnih izkušenj v življenju

Z  notranjim mirom in ljubeznijo širim svetlobo in resnico. 

Zelo hitro ozavestim in postavim besede na pravo mesto. Skozi angelske oči razkrijem kdo si, zakaj si tu, kaj je tvoja pot in kaj je tvoja prava narava. V sebi nosim energijo direktne povezave do višjih frekvenc, dimenzij, svetov in kraljestev bivanja, skozi katere neposredno povežem vaša srca s Kreatorjem. 

 

Sem opazovalka življenja in iskalka znanj starih civilizacij.

Fizični in duhovni svet mi ponujata različne preizkušnje, izzive in priložnosti za odkrivanje novih občutkov in lepih spoznanj. Dar intuicije in jasnovidnosti  mi je bil položen že v zibelko,kar mi omogoča, da sem nenehno v stiku z najvišjo frekvenco duhovnega sveta.

 

Ko delujem, delujem iz srca. Z višjim namenom  lahko v trenutku stopim v stik z posamezno dušo.

In tako pri svetovanju ljudje čutijo močno zaupanje, iskrenost, notranji mir, blaženost in novo upanje.

 

Moj življenjski namen je nudenje pomoči  otrokom, da ohranijo in okrepijo svoje jasnovidne in duhovne darove. Ter ozavestiti staršem, kako naj na naraven način, ohranijo in  vzgajajo svoje kristalne in indigo nadarjene otroke.

In sedaj sem tukaj, da podelim sporočila z Vami in Vam prevajam jezik božanskega nevidnega sveta, da lažje ozavestimo nastale situacije v Vašem življenju ter jih ozdravimo in pozdravimo naslednji korak…

mucamaca

NA SVOJI POTI VEDNO SREČAMO  SVOJE UČITELJE, KI NAS PREPOZNAJO!

TEJA WOOD  je izjemna intuitivna svetovalka, predavateljica, avtorica, dobro poznana in priznana učiteljica s področja osebnostne in duhovne rasti.  Poučevati je začela pred več kot petnajstimi leti.

 

Bogate dolgoletne izkušnje so ji omogočile postavitev čisto prve duhovne šole v Sloveniji, Šole Intuicija™, v okviru katere ponuja visokokvalitetne programe osebnostne in duhovne rasti.

FOSTER PERRY poznam kot izjemnega šamanskega zdravilca, učitelja in svetovnega popotnika.

Je resnično zdravilec duhovnih zdravilcev in učitelj učiteljev.

Je izjemen šaman, ki skrivnostna in mistična znanja življenja prinaša iz starodavne preteklosti v sodoben čas na način, ki je vsem nam razumljiv, uporaben, predvsem pa globoko transformativen in zdravilen.

CRAIG DAVEY  je bioenergijski zdravilec in jasnovidec, moderni šamanski zdravilec duše.

Svoje prirojene zdravilske darove je nadgradil z nešteto izkušnjami in poglobljenim študijem šamanizma in duhovnega sveta in tako njegovo delo temelji na šamanskih praksah.

Je tudi reden gost različnih oddaj v Avstraliji. Craig svoje izjemne duhovne darove deli s klienti širom celotnega sveta.

PRAGEET  The Stargate Experience 

Energy Meditations to Access Your Superconsciousness an English, internationally renowned channel has for 25 years worked with his guide Alcazar and their creation, the Stargate. This is a conscious, sacred-geometrical structure that creates a powerful, multi-dimensional energy field  an energy that can take participants into a deep meditative state within moments.