Magnetičen mesec Julij - Maja Vovk - Intuitivna svetovalka
963
post-template-default,single,single-post,postid-963,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Magnetičen mesec Julij

Mesec julij je izredno magnetičen in energetsko prebojno močan. Fantastična priložnost, da oblečemo nova oblačila in ustvarimo nove miselne ideje.

Bodi z njim magnetičen-a tudi ti .

Poglej nazaj, koliko stvari se je zgodilo že samo v tem mesecu ? Ne dvomi, na pravi poti si.  Samo ostani v svojem centru in poglej kje si vse že pridobil-a in dosegel-a v tako kratkem času.

Bolj ko sodeluješ z energijo meseca Julija, bolj boš zadovoljen-a. Npr. Ko ti računalnik ne deluje kot ponavadi, ti sporoča, da se raje posveti stvarem, ki se tičejo tebe in tvojega življenja. 

Nikar ne vztrajaj na starem ali stari rutini, odpri se novim konceptom in  začuti kje te vesolje v tem trenutku najbolj podpira. In npr. očisti omaro ponošenih in starih oblačil in zamenjaj stare zobne ščetke.

Ta mesec nas spodbuja, da na vseh področjih življenja naredimo čistko. Ampak na ljubeč in mehek način.

Dovoli si, da  val oceana odplakne vse ,  kar ne potrebuješ več v svojem življenju in odmakni se od ljudi, ki te ne podpirajo.

Saj si tako ustvariš prostor za novo energijo in nove manifestacije.

V  tem mesecu potrebuješ močan fokus, ker vse misli v glavi ( dobre ali ne)  se lahko zelo hitro uresničijo.  Pomagaj si z sprehodom v gozd, meditacijo ali pisanjem svojih ciljev na list papirja.

 Glava naj bo prazna!!!

Če ti je še vedno zelo težko in težko narediš korak, skoči v solno sobo, na masažo  ali na intuitivno svetovanje , kjer se ti razjasnijo misli in se energetsko napolniš ter se napojiš morske atmosfere.  

Če v tem obdobju čutiš blokade ali nemoč. Spusti kontrolo nad vsemi  situacijami. Dovoli si spustiti in prišel bo občutek svobode. Saj gre samo za kratko obdobje v celem tvojem življenju. Vzemi kot priložnost ali nov začetek.

Zelo pomembno je, da stojiš na točki tukaj in sedaj in ne glej nazaj v preteklost ali naprej, ukrepaj zdaj. Naredi več malih korakov kot pa en velik.

Si  kreator tega trenutka. Ustvarjaš svojo realnost kot naložbo obilnega življenja in samo svoje prihodnosti. Bodi v hvaležnosti, da imaš moč svoje kreacije.

Samo o tebe je odvisno, kako zaključiš mesec Julij.  Imej dober  namen . Odloči se  in zgodilo se bo.

Si želiš postati še bolj magnetičen ? Klikni TUKAJ.

Z ljubeznijo, Maja