Maj nam prinaša - Maja Vovk - Intuitivna svetovalka in medij
823
post-template-default,single,single-post,postid-823,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Maj nam prinaša

Mesec Maj je zagotovo  eden najlepših in iskrivih mesecev. Prinaša nam veliko vpogleda in jasnosti v nas samih ter prebuja naše notranje energije in manifestacije.

Mesec metuljev bo v nas prižgal notranjo žensko in moško energijo ter nas spodbudil v negovanje samega sebe. Odpusti si. Sprejmi se. Ljubi se.

Je mesec manifestacije, zato si zapiši želje ali svoje sanje, prepusti in zaupaj v najboljši izid. Ne ostajaj pri skromnosti, vesolje  bo poskrbelo tudi za tiste najbolj “nemogoče” ideje.

Nasveti za ženske 

Zdaj je pravi čas, da prebudiš in po neguješ svojo ženstvenost. Sprejmi se kot boginja ali ženska v pravem božanskem pomenu. Sprejmi svoje darove in  svojo prelepo golo žensko telo in se začuti v popolnosti.

Dovoli si sesati v spodnjem perilu ali  se sprehajati gola v svojem stanovanju ali samo spati gola pod toplo odejo. Samo zato, da lahko to čutno doživiš. Ne skrivaj svoje lepote, uživaj jo. To bo v tebi prebudilo obilo čutnosti, sprejemanja telesa in ljubezni do sebe. Samo poskusi…

Nasveti za moške 

Za vas je mesec namere. Močna namera usmerja tok manifestacije. Samo odloči se in vztrajno drži fokus.

In bolj kot je tvoje telo močno in zdravo, bolj boš začutil svojo moško energijo in tako jo boš lahko tudi močneje preusmeril v svoj svet kreacije. Projekti, situacije in spremembe v tvojem življenju bodo zasijale svoj uspeh.

Močnejše kot je tvoje telo in tvoje mišice, močnejša je tudi volja tvojih celic. Zato usmeri namero in uporabi svojo moč volje. Presenečen boš. Postani bolj zavesten v uporabi namere in videl boš, kako močan manifestator svojega življenja si. Postani vzgled ostalim.

Mesec Maj z vso svojo energijsko podporo je tu kot priložnost, da si prebudimo svoje notranje  moči volje in s tem spodbudimo proces samozdravljenja. Čas je, da  postavimo sebe na prvo mesto in s tem svoje prioritete ter začnemo uživati v svoji pravi božanski naravi.

Z ljubeznijo, Maja