Napoved do konca leta 2019 - SOLNI CVET - Solno terapevtski center
1221
post-template-default,single,single-post,postid-1221,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Napoved do konca leta 2019

Napoved do konca leta 2019

VESOLJE PLEŠE Z NAMI!

?Galaksije vesolja so nam priskočile na pomoč in nam sporočajo, da je vse ok, naj se sprostimo, saj so slišali vse naše prošnje.” ?

 

Danes sem malo izzvana ?‍♂️, ker me ogromno sprašujete: kaj se dogaja po svetu in z ljudmi, zakaj me telo tako boli, zakaj se mi v glavi vrti in mi piska, zakaj čutim depresijo in nevoljo, zakaj sploh živim,….

 

Vse to je normalno in se dogaja zaradi dviga človeške zavesti. Krepi se nam razumevanje, čuječnost, sočutje in telepatija. Kot imamo dušne dogovore, imajo tudi varuhi planetov in galaksij svoje.

Najbolj so aktivni iz 3., 5. in 7. Osončja za sočutje, božansko ljubezen in pošiljajo žarke naši naravi ???in živalskemu svetu ???. Plejade nam pošiljajo energijo radosti in zaščito.

Vzpostavili so stik z nami, da nas spomnijo na naš božanski plan in in naše poslanstvo.?

Svojo vlogo pa uspešno igra tudi retrogradni merkur, saj nam potiska iz podzavesti vse potlačene spomine, čustva in bolečino ( slabost, bruhanje in viroza). Merkur nas v obdobju škorpijona ?lahko prečisti vse do globin….bolj kot smo sproščeni ?‍♀️. Zato, kar povejte svojemu sosedu ali šefu, kar vas teži ali se pogovorite sami s seboj ali si podajte roko ?. Saj veste, kako se otroku odleže po bruhanju. ?

Veliko vas pravi, da bi kar odfrčali in zaključili življenje. Zakaj ? Marsikatera duša prepozna svetlobne žarke galaksij, planetov kot zelo domače in polne ljubezni, sreče, zato bi se kar priklopila in odšla nazaj domov. Ko počivate, boste čutili, da nas nekaj zelo prijetnega polni.

Vendar tu na planetu Zemlja smo, da izkusimo lepoto z čutili in dokončamo svoje boleče izkušnje preteklih življenj in jih preobrnemo v prijetne.

Vem, res ni lahko, a se nam ves trud poplača kljub burnemu dogajanju.? Obrnimo se vase in zakljucimo ter dorečemo stvari, ki nas dolgo bremenijo.

Večji kozmični portal se je odprl ravno 11.11. Z eno nogo smo že vstopili v nov cikel evolucije človeštva. ?Poglejmo, kaj dobro naredimo in v čem smo res dobri. Bodimo vzgled in podpora drugim.

Super za tiste, ki ste začeli veliko sanjati, saj se vam mnogo stvari, čustev iz otroštva ali vaših prednikov predeluje ali očiščuje  in downloada znanje kar ponoči čez sanje. Tisti, ki ne morete spati ponoči, lahko meditirate in se povezujete z svetobnimi bitji. Veliko nam imajo povedati.

DNK se nam spreminja in postajamo nekako lažji in energetsko bolj prosojni. Iz celičnega spomina se nam prebujajo starodavne veščine in modrosti. Prvič lahko čutimo, da Znanje ne prihaja od zunaj, ampak od znotraj. To kar čutiš in veš je tvoja prava intuicija in tvoja resnica.

Meditirajte ?‍♀️ali se fizično aktivirajte ?‍♂️ali  uporabite savno ali veliko spanca ?ali jejte kar zelite ???… tokrat ni pravila, poslušajte ? samo sebe in svoj telo.

Svetlobna bitja galaksij pošiljajo svoje izvorne kode proti večeru, ko se umirjamo. Poskusite občutiti nihanja valov energije.☯️

Vsi tisti, ki že delamo na sebi vemo, da prihajamo v lepši del življenja in veselja.⚛

Bodite notranje umirjeni in veseli. ?▶️

Če imate kakršnakoli vprašanja ❓ sem vam na voljo na maja@solni-cvet.com ali 041-986-110

Galaktična prevajalka, Maja ?