Prebojne energije v Juniju - Maja Vovk - Duhovna učiteljica
855
post-template-default,single,single-post,postid-855,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Prebojne energije v Juniju

 

Mesec Junij je zagotovo najmočnejše prebojni in zdravilno obdobje v letu 2019.  Gre za obdobje testiranj, lekcij in preizkušanje lastne stabilnosti in moči. Prisili te  z budnimi  očmi pogledati v svoje RESNIČNO ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO. 

 Je tudi čas uresničitve dolgoletnih SANJ, saj si močan ustvarjalec svoje realnosti. Poglobljeno delo na sebi , tvoja pretočnost in odprtost ti bo obrodila sadove lahko že v Juliju.

Kajti, vse kar je znotraj tebe se bo z svetlobno hitrostjo manifestiralo v zunanji realnosti preko situacij ali odnosov.

Pomembno je, da se NE VMEŠAVAŠ  v  situacije ali drame. STOP ! Stopi korak stran, poglej s ptičje perspektive in preusmeri fokus nase. Vprašaj se: “Kje se nahajam v tem trenutku in kakšna vibracija sem?”. In  zatem : “ Ok, sem dojel in zdaj se spreminjam v magnet za veselje, obilje in uspeh…. (se spomniš super občutkov  na dopustu).”

Tako boš najlažje spremenil  svojo miselnost, frekvenco energije in jo še dolgo obdržal.

Čuječnost, razumevanje, ljubečnost  in notranji mir  za vsako sekundo bodo tvoja nujna orodja, da te situacije NE BODO iztirile. POSKRBI ZASE in ne pozabi nase.

Mesec Junij daje super in EDINSTVENO priložnost, da stopiš v svojo MOČ in narediš korenite spremembe, da  prepoznaš svoje potenciale in darove. 

Je mesec  zaključkov in novih začetkov, razbijanje iluzij in soočanje z lastno jezo, razočaranjem in občutkom obupa. Tokrat lahko greš zelo globoko, ker te vesolje  100% podpira. Priložnost, da  TI SAM prevzameš kontrolo nad lastnim življenjem in ne dogodki okolja nad tabo.

Izdelaj si svoj osebni planer OPRAVIL  ZASE  in si delaj kljukice.  Ko boš vse obkljukal  VERJEMI, da si se postavil na prvo in najbolj pomembno mesto. ČESTITAM !

Energije so zelo močne  in prisotne, zato te podprejo  z svojo polno močjo  in voljo v tvoji  jasni nameri.  Še najbolj danes, ko nastopi polna luna.  Je čas za meditacijo.

Intenzivnost se še okrepi, saj poleg ČISTILCA retrogradnega  Merkurja  poleg dodajo svojo moč tudi popolni sončni mrk  2. 7. in popolni  in delni  mrk 16.7, ko je delo na tvojem NOTRANJEM OTROKU  v polnem teku.

Vse je odvisno od samega sebe kako boš postavil svoje temelje za svojo duhovno stolpnico. In proti koncu leta, ko boš z darovi  prekrival svojo božansko streho  stolpnice, bo tvoja realnost življenja popolnoma drugačna.

To je samo tvoja ZMAGA. Več o meni in dogodkih klikni TUKAJ.

Z ljubeznijo, Maja