September Mesec Obilja Maja Marija Vovk Intuitivna svetovalka in medij
1144
post-template-default,single,single-post,postid-1144,single-format-standard,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

September Mesec Obilja

September Mesec Obilja

Ali imaš svojo žetev, obilja, veselja, hvaležnosti, radosti, ko pogledaš na svoj raj ?

Celo poletje si sejal nova semena, jih negoval z ljubečimi mislimi in rokami in zdaj že vidiš obilje svojih sadežev.

Noro intenzivne energije poletja čiščenja in procesiranja se umirjajo. Zdaj je idealen čas za globok vdih pred novim velikim valom, ki se nam bo približal šele konec oktobra. Poznaš ga kot retrogradni Merkur.

September je tisti mesec, ki nam preprosto postavlja vse stvari na svoja mesta in prave tirnice. Vsak ima svoje. Harmonija vseh misli, želja, dejanj in občutkov poletja so TU.

Res je, to je tista obljubljena žetev. Obilna ali ne preveč. Kljub cepetanju in upiranju gre zdaj ZARES v pravo smer. Prepusti se. Zdaj lahko ZADIHAŠ.

Vsi tisti, ki ste se močno nagarali na odnosih, na življenjskih situacijah ali na sebi, držite v roki svojo medaljo. Kar potrepljaj se po svoji rami. Res si pravi ZMAGOVALEC.

Se sprašuješ: ” Le zakaj?”  Kot sam svoj režiser si vso realnost ustvaril sam in prišel do svojega obilja. Naredil si veliko drugačnih potez in prebojev, doživel nove situacije, uresničil dolgoletne sanje in obilje zadovoljstva. 

Zdaj si postal MAGNET za lepe stvari, obilje, nove poslovne priložnosti in ideje. In super podpora je tudi tale neustavljivo čaroben dež prežet s soncem, ki pada na nas in te vodi v čisto NOVI SVET in novo smer.

Leto 2020 je pred vrati in to leto se šele pripravlja realizacija velikih in neverjetnih projektov ali idej. Prav si slišal, uresničile se ti bodo SANJE.

Spremembe zagotovo že čutiš na sebi in opaziš, da se ti karmični odnosi intenzivno zaključujejo. Poglej okoli sebe koliko se menjavajo ali tvoji sodelavci ali njihovi partnerji ali prijatelji.

Tisočletja smo čakali na to, da se ZDAJ dušni odnosi ali sorodne duše se vračajo. Koliko super ljudi si že srečal v tem obdobju. Tokrat zares prihajamo skupaj  s svojo dušno družino, kar pomeni srčne odnose in prijetna druženja ter živeti svoje darove in potenciale. Vse to in še marsikaj odkrivamo na naših delavnicah PORTAL BOŽANSKE ŽENSKE.

Da lažje prebrodiš še preostali del tega leta  te  do odprtja ZLATIH VRAT v novo dobo  VABIM na redne mesečne MEDITACIJE  kot  močne osebnostne preobrazbe in izjemne energijske preboje.

Postani del izjemno močne preobrazbe tudi ti in imej obilno žetev.

Z ljubeznijo, Maja